Welcome image
Waves element

Нашите услуги

  • Консултация

    По време на първоначалната консултация разказвате Вашите наблюдения и притеснения, свързани с развитието на детето Ви. Специалистът ще Ви задава въпроси, свързани с развитието на детето от бременността до настоящия момент. След първоначалната консултация и обследване се подготвя терапевтичен план, който е индивидуален

    Информация
  • Индивидуални логопедични занимания

    Индивидуалните логопедични занимания целят да подобрят езиковите и говорните проблеми чрез различни техники. Логопедията е мултидисциплинарна, затова в терапията се включват както двигателни дейности, подпомагащи двигателното развитие, така и арт занимания.

    Информация
  • Групови занимания

    Груповата работа подпомага индивидуалната терапевтична програма на детето като пренася по този начин опитът се пренася по-лесно в социалната среда. Групите са при запитване.

    Информация

За нас

Казвам се Яна Козарева и съм логопед по призвание и професия. Завършила съм бакалавърска степен по Логопедия в Софийски университет "Св. Климент Охридски" и магистърска по Езикова и речева патология към НБУ. 

Вече повече от 5 години работя по специалността си като ежедневно се срещам с различни деца и техните семейства. Работила съм в дневен център за деца от аутистичния спектър, както и в частен кабиинет. Имам опит с деца с артикулационни и езикови нарушения, заекване, къснопроговарящи, както и деца от аутистичния спектър. Работата ми като логопед ме кара да уча всеки ден и обогатява светогледа ми, което всъщност ме прави щастлива.

Моя мечта, която става реалност, е откриването на този център в град Варна, където мога да помагам и съпътствам децата и техните родители. Ще се радвам да се срещнем и да бъда от полза за Вас и Вашето дете.

Waves element

Кога да се обърнете към нас?

  • Cactus image

    Късно проговаряне

  • Cactus image

    Езикови нарушения

  • Cactus image

    Нарушена артикулация

    неправилно звукопроизношение, липса и/или замяна на един или няколко звука

  • Cactus image

    Нарушения в речевата плавност

    заекване, брадилалия, тахилалия

  • Cactus image

    Вторични езикови - говорни нарушения

    следствие генетични синдроми, ГРР, УИ, ХАДВ и др.

  • Cactus image

    Дислексия

    нарушена е способности за учене, четене и писане;

  • И винаги, когато имате съмнения, свързани с езиково-говорното развитие на Вашето дете
Waves element
  • Уникален човек, изключителен професионалист с невероятно отношение към децата!

    Avatar of Руслана Костадинова

    Руслана Костадинова

  • Невероятен млад специалист и изключителен професионалист. В Логопедичен център Кактус , всяко дете получава необходимата подкрепа, грижа и обич!

    Avatar of Galya Deneva

    Galya Deneva

  • Яна е невероятен специалист и човек! Тя помогна на дъщеря ми да проговори, но не само. Благодарение на нея тя придоби самоувереност и самочувствие, които ще й помагат и занапред. Детето чака с нетърпение занятията. Препоръчвам с две ръце!

    Avatar of Aleksandra Atanasova

    Aleksandra Atanasova

Свържете се с нас

Изпратете ни съобщение

🍪 Отнасяме сериозно към Вашата поверителност. Този уебсайт използва анонимни аналитични данни, за да подобри вашето преживяване при разглеждане.